Mark Zuckerberg a reușit să evite răspunderea personală în peste 20 de procese legate de copii

Mark Zuckerberg a reușit să evite răspunderea personală în peste 20 de procese legate de copii

Foto dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2024

Mark Zuckerberg a reușit să evite răspunderea personală în peste 20 de procese în care Meta, compania-mamă a Facebook, este acuzată de crearea unei dependențe pentru copii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Judecătorul a decis că Zuckerberg nu poate fi tras la răspundere doar pentru că este „fața publică” a companiei pe care o conduce, dar că procesele pot continua să se îndrepte împotriva acesteia, arată Bloomberg.

VIDEO La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani au inundat autostrăzi, case și malluri CITEȘTE ȘI VIDEO La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani au inundat autostrăzi, case și malluri

Meta estimează că aproximativ 100.000 de copii care folosesc Facebook și Instagram au parte zilnic de hărțuire sexuală online, inclusiv prin „imagini ale organelor genitale ale adulțilir”, potrivit documentelor interne ale companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
zuckerberg