Elon Musk pregătește pentru Tesla propriul lanț de restaurante, înregistrând deja sigla

Elon Musk pregătește pentru Tesla propriul lanț de restaurante, înregistrând deja sigla
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2021

Producătorul de mașini electrice Tesla a înregistrat sigla „T” la Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite, în categoriile servicii de catering, servicii de catering pop-up, servicii de catering self-service și servicii de catering self-service, pregătind propriul lanț de restaurante, care să fie amplasate pe drumuri rutiere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Elon Musk se gândește astfel să extindă afacerea Tesla într-un sector foarte diferit, cel de catering, relatează sanluis24.

În 2018, Elon Musk a anunțat că Tesla vrea să deschidă un „restaurant inspirat din anii '50, cu filme auto și rock vechi” la una dintre noile stații Supercharger din Los Angeles, California.Ulterior, Tesla a solicitat autorizații de construcție pentru un restaurant în Santa Monica, dar proiectul a rămas într-o stare latentă.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Intenția companiei americane este să ofere în același loc nu numai reîncărcarea mașinilor electrice, ci și un spațiu unde șoferii să poată mânca.

Deși data de deschidere a noii stații Santa Monica nu este cunoscută, construcția a început deja și sunt planificate 62 de încărcătoare, cu locuri de parcare mai mari decât în ​​mod normal pentru Tesla Cybertruck. Și, cel mai probabil, va fi locul ales pentru a deschide primul restaurant Tesla inspirat din anii '50.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk