Olanda ridică restricțiile de circulație și redeschide terasele

Olanda ridică restricțiile de circulație și redeschide terasele
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2021

Premierul olandez Mark Rutte a anunțat relaxarea unor măsuri împotriva COVID-19 în Olanda, în special printr-o ridicare a restricțiilor de circulație și o redeschidere parțială a teraselor începând din 28 aprilie, relatează AFP.

Introducerea în ianuarie a restricțiilor de circulație, pentru prima dată în Olanda de la cel De-al Doilea Război Mondial, a declanșat cele mai grave revolte în această țară din ultimele decenii, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed
Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

"Suntem, desigur, fericiți că acest lucru este posibil din nou, deoarece societatea dorește mai multă libertate", a spus Mark Rutte, în timpul unei conferințe de presă, adăugând că este vorba de o ''etapă foarte prudentă''.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Terasele vor putea fi redeschise între orele 12:00 și 18:00 și vor putea găzdui maximum 50 de persoane în același timp, a precizat el.

De asemenea, olandezilor li se va permite să aibă doi oaspeți acasă pe zi, în loc de doar unul, în prezent.

viewscnt
Afla mai multe despre
olanda
coronavirus