Directorul de vânzări al FrieslandCampina preia conducerea companiei

Directorul de vânzări al FrieslandCampina preia conducerea companiei
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 30 nov 2015

Jan Willem Kivits, actualul director general al FrieslandCampina România, va fi înlocuit de la 1 ianuarie cu Cornel Cărămizaru, care în ultimii cinci ani, a ocupat poziția de director de vânzări în cadrul producătorului de lactate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cornel Cărămizaru va deveni astfel primul român care va conduce filiala locală a companiei olandeze, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața lactatelor din România.

O decizie în acest sens va fi luată de consiliul de administrație la finalul acestui an.

Compania FrieslandCampina, producătorul unor branduri precum Napolact, Mili, Oke și Campina, a înregistrat, anul trecut, în România, afaceri de 90,2 milioane de euro și pierderi de 9,8 milioane de euro, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanțe. Grupul FrieslandCampina (prezent pe piața autohtonă prin companiile FrieslandCampina România, Industrializarea Laptelui Mureș și Napolact) activează pe o piață în care printre principalii săi competitori se numără Albalact, Danone sau Hochland.

viewscnt
Afla mai multe despre
frieslandcampina romania
jan willem kivits
cornel caramizaru
napolact