ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO

ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO

Bogdan Vlad

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2024

ROCA Agri RDF, holdingul de agricultură deținut majoritar de ROCA Investments, anunță numirea lui Bogdan Vlad în funcția de CEO, o dată cu expirarea mandatului interimar al lui Alexandru Savin, care își va relua responsabilitățile ce țin de strategia investițională în cadrul echipei ROCA Investments.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Bogdan Vlad aduce o bogată experiență în management și finanțe, deținând anterior poziții de top management în companii majore locale și multinaționale. 

Proprietarii de pensiuni din Deltă cer autorităților soluții pentru a le oferi turiștilor pește proaspăt CITEȘTE ȘI Proprietarii de pensiuni din Deltă cer autorităților soluții pentru a le oferi turiștilor pește proaspăt

Cu toate că ultimii doi ani au fost complicați în agricultură, holdingul a continuat strategia de extindere la nivel național și a înregistrat creșterea cifrei de afaceri cumulate de la 778 milioane lei în 2022 la 914 milioane lei în 2023.

Prezent pe piața românească din luna iulie 2022, holdingul ROCA Agri RDF a încheiat anul 2023 având o suprafața agricolă exploatată până la 4.000 de hectare. Prin intermediul companiilor pe care le deține și care sunt în continuă expansiune, respectiv RDF, RDF Agricultură, Adidana, Dachim, Supliment și AGRO IFN, holdingul este unul dintre principalii jucători de pe piața producției și distribuției de inputuri, precum și a comerțului cu cereale.

Investitorii ai ROCA Agri RDF sunt ROCA Investments, în calitate de acționar majoritar, și Florin Deznan.

ROCA Investments este compania de private equity cea mai dinamică din România, cu specific de acționar majoritar, specializată în preluarea companiilor antreprenoriale de dimensiune medie și transformarea acestora în performeri în sectoarele strategice în care activează. 

viewscnt
Afla mai multe despre
roca agri rdf
bogdan vlad