ANIS - condusă de un director fost la Avira, Gecad, Vector Watch

ANIS - condusă de un director fost la Avira, Gecad, Vector Watch

Gabrielei Mechea

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2019

Gabrielei Mechea este noul Director Executiv al ANIS - Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, care o va înlocui pe Valerica Dragomir.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gabriela Mechea are o experiență de 15 ani în poziții de top management în companii de tehnologie. Înainte de a se alătura echipei ANIS, a condus 2 ani operațiunile Vector Watch din poziția de Managing Director. În perioada august 2011 – septembrie 2015, a deținut funcția de Country Manager România în cadrul furnizorului de soluții de securitate, Avira. Anterior, a ocupat pozițiile de General Manager al Gecad Net, 2005 – 2010, respectiv CEO al Gecad Technologies, 2010 - 2011.

Miliardarii participanți la forumul de la Davos și-au mărit considerabil averile de la criza financiară din 2009 CITEȘTE ȘI Miliardarii participanți la forumul de la Davos și-au mărit considerabil averile de la criza financiară din 2009

Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

În cadrul ANIS sunt reunit companii cu capital românesc sau străin, mici sau multinaționale, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
gabrielei mechea
anis -