Aeroportul Craiova, închis 10 zile. Zborurile vor fi mutate temporar

Aeroportul Craiova, închis 10 zile. Zborurile vor fi mutate temporar
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2023

Toate zborurile din și spre aeroportul din Craiova vor fi mutate timp de zece zile pe aeroportul „Henri Coandă” din București în octombrie 2023, anunță Boardingpass.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul aeroportului din Craiova a anunțat oficial că zborurile spre și dinspre Craiova programate pentru perioada 16-25 octombrie 2023 vor fi operate spre și dinspre București.

VIDEO PROFIT LIVE Alex Pufan, co-fondator Ardeiuti.ro: Sosurile noastre sunt ca un atac de panică. Trebuie să cream un public pentru nebunia asta CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Alex Pufan, co-fondator Ardeiuti.ro: Sosurile noastre sunt ca un atac de panică. Trebuie să cream un public pentru nebunia asta

Mutarea temporară a zborurilor de la Craiova la aeroportul „Henri Coandă” din București este cauzată de viitoare lucrări de construcție și modernizare care vor fi efectuate la pista aeroportului din Craiova.

„În perioada 16-25 octombrie vor avea loc o serie de lucrări în cadrul proiectului de extindere și modernizare, care constau în amenajarea suprafeței nivelate a benzii pistei și amenajarea ariei de siguranță, iar toate cursele se vor muta, în această perioadă, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă”, a declarat directorul aeroportului din Craiova pentru Oltenia Live.

Oficialul aeroportului nu a oferit date despre numărul total de zboruri afectate, însă, potrivit verificărilor făcute de BoardingPass, este vorba de peste 60 de zboruri dus-întors, arată G4Media.ro.

În ceea ce privește Wizz Air, compania low-cost maghiară a efectuat deja modificările în sistemul de rezervări; aceasta a suspendat vânzarea de bilete pentru zborurile spre/dinspre Craiova pentru perioada 16-28 octombrie 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul craiova
avion