Bridgestone va furniza anvelopele pentru noul Ferrari California T

Bridgestone va furniza anvelopele pentru noul Ferrari California T
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2015

Compania Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope și produse din cauciuc din lume, a fost desemnată în calitate de furnizor de anvelope pentru noul Ferrari California T.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Noul Ferrari cu motor V8 turbo, produs la Maranello, va fi echipat cu anvelopele sport Bridgestone Potenza S007 RFT (cu tehnologia Run-Flat).

"Bridgestone este extrem de mândră să fie selectată pentru a produce anvelope pentru noul superb model California T, continuându-și astfel parteneriatul de lungă durată cu Ferrari. Anvelopele Potenza S007 au fost special dezvoltate pentru a face față forței laterale la un nivel extrem, generată de modelele sport de înaltă performanță precum Ferrari California T", a declarat Jake Ronsholt, managing director Consumer Business Unit, Bridgestone Europa.

Inginerii Bridgestone au dezvoltat anvelopele Potenza S007 raportându-se la tehnologiile de construcție și materialele dezvoltate pe parcursul celor 14 sezoane FIA Formula 1, în care Bridgestone a fost furnizorul oficial de anvelope.

Bridgestone a dezvoltat anvelope pentru Ferrari și a furnizat echipamente originale pentru vehiculele produse la Maranello încă din 1990, momentul lansării Ferrari 348. Numeroase modele reprezentative ale Ferrari au fost echipate cu anvelope Bridgestone. De asemenea, compania a furnizat și anvelopele Potenza F1 pentru mașinile de curse ale Scuderiei Ferrari Formula 1 în perioada 1999 - 2010, în care Scuderia Ferrari a câștigat Campionatul Mondial al Constructorilor Formula 1 de opt ori și Campionatul Piloților de șapte ori.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
bridgestone
ferrari california t
anvelope