Cea mai lungă călătorie efectuată cu un automobil electric, încheiată în Noua Zeelandă, după 101.000 km

Cea mai lungă călătorie efectuată cu un automobil electric, încheiată în Noua Zeelandă, după 101.000 km
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2019

Un olandez susținător al sustenabilității a terminat vineri, în Noua Zeelandă, cea mai lungă călătorie realizată vreodată cu un automobil electric, relatează Reuters. Aventura a început în 2016, a străbătut peste 30 de țări și s-a încheiat trei ani mai târziu.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Wiebe Wakker a pornit din Olanda în luna martie 2016 cu ''Blue Bandit'', un Volkswagen Golf break convertit în automobil electric, pentru a demonstra potențialul mijloacelor de transport sustenabile, fiind finanțat prin donații din partea celor care i-au urmărit călătoria prin intermediul rețelelor sociale, scrie Agerpres.

VIDEO Megascandal în avion Tarom, o familie evacuată. Și o atitudine: \ CITEȘTE ȘI VIDEO Megascandal în avion Tarom, o familie evacuată. Și o atitudine: "Nu pune mâna că îți sparg dinții!"

Călătoria de 101.000 de kilometri l-a purtat pe Wakker prin Europa de Est, Iran, India, Asia de Sud-Est, Australia și în final Noua Zeelandă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
automobil electric
noua zeelandă