FOTO - CEO-ul TAROM, abia numit, a și demisionat. Interimarul - specialist în vânzare vopsea

FOTO - CEO-ul TAROM, abia numit, a și demisionat. Interimarul - specialist în vânzare vopsea
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2023

Bogdan Popescu, care a preluat conducerea companiei TAROM doar în urmă cu circa două luni, și-a dat demisia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El a fost plecat săptămâna trecută la Bruxelles, pentru a discuta despre modificarea planului de restructurare și aprobarea ajutorului de stat.

VEZI AICI ȘI DOCUMENT - TAROM ratează intrarea pe profit în 2024, ca și plata unei rate la ajutorul de stat. Planul Guvernului pentru a salva situația

Consiliul de Administrație trebuie să se întrunească acum, la începutul anului viiitor, pentru a lua act de demisie și a desemna un interimar, până la finalizarea unei noi proceduri de selecție și numire a unui titular întreg de mandat.

ULTIMA ORĂ Guvernul majorează agresiv accizele și generează scumpirea carburanților cu 10%, în 2 etape CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul majorează agresiv accizele și generează scumpirea carburanților cu 10%, în 2 etape

„Nu mai avem director general la TAROM. Și-a dat demisia. Pe 5 ianuarie va fi ședință de urgență a Consiliului de Administrație ca să ia act de demisie. Pentru asigurarea atât a unei tranziții eficiente, cât și a continuității activității TAROM, s-a decis, totodată, numirea directorului comercial Narcis Obeada în funcția de director general interimar”, arată Press House.

Șeful interimar al TAROM, Narcis Obeada, este inclusiv specialist în vânzare vopsea. El a ocupat diverse funcții în cadrul Policolor SA România.

Conform datelor analizate de Profit.ro, el a fost Commercial & Logistic Officer la RomAg Agricultural Romanian-American Project (3 ani), iar la Policolor a lucrat 12 ani, începând ca Area Sales Manager și evoluând ulterior pe pozițiile de Business Unit Manager pentru România și Bulgaria și Deputy CEO. 

A mai lucrat la Novo Tech (Commercial Director) și Azur Timiș (Division Director). La TAROM lucrează din luna septembrie a acestui an, ca Chief Commercial Officer.

Bogdan Popescu a fost CEE Enterprise Sales Excellence Director la Microsoft, Head of Store Operations la Metro, Marine Products Global Supply&Portfolio Manager la Shell, General Manager la Ameropa Grains.

Bogdan Popescu

Bogdan Popescu

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bogdan popescu