Grindeanu îi amenință cu sancțiuni pe constructorii care nu respectă contractele. ”Voi verifica șantierele!”

Grindeanu îi amenință cu sancțiuni pe constructorii care nu respectă contractele. ”Voi verifica șantierele!”
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 aug 2023

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu afirmă că infrastructura de transport din România are o importanță strategică, apreciind că din acest motiv trebuie accelerată implementarea tuturor proiectelor și trebuie aplicate sancțiuni acelor constructori care nu înțeleg că respectarea contractelor are mize mult mai mari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Infrastructura de transport din România are o importanță strategică! Situația din Ucraina dovedește că fără rutele de transport, navale, feroviare și rutiere românești, contextul geopolitic în ansamblu ar fi mult mai dificil. Tocmai de aceea trebuie să accelerăm implementarea tuturor proiectelor de infrastructură și să aplicăm sancțiuni acelor constructori care nu înțeleg că respectarea contractelor are mize mult mai mari”, afirmă Grindeanu.

Când crede ministrul Energiei că ar putea fi instalate primele centrale eoliene în Marea Neagră. ”Avem un potențial imens, pe care nu-l vom exploata integral probabil niciodată.” CITEȘTE ȘI Când crede ministrul Energiei că ar putea fi instalate primele centrale eoliene în Marea Neagră. ”Avem un potențial imens, pe care nu-l vom exploata integral probabil niciodată.”

Ministrul anunță că va verifica șantierele și că nu va ezita să ia măsuri împotriva celor care întârzie.

”Voi verifica în continuare șantierele și nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările”, arată ministrul Transporturilor.

”Folosim doar 10% din creier” - un mit spulberat de către oamenii de știință CITEȘTE ȘI ”Folosim doar 10% din creier” - un mit spulberat de către oamenii de știință

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat recent că lucrările de pe șantierul liniei de cale ferată Apața-Cața, parte a Coridorului feroviar Rin-Dunăre înregistrează un ”progres extrem de slab”, ajungând la doar 17,5%.

”Am solicitat conducerii CFR Infrastructură să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrările de reabilitare să se finalizeze la sfârșitul anului viitor”, arată Grindeanu. ”Trebuia să aducă acele mașinării mari, care fac tunele, într-un final, acel tunel va fi – într-un final, când va fi gata – cel mai lung din România, au adus două din patru. Până la sfârșitul anului vor aduce și celelalte două, după care vor intra efectiv la săparea acelor tunele. Eu nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat până acum”, a declarat ministrul.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
grindeanu
sancțiuni
constructori
contracte
respecta
infrastructura