Michelin reia progresiv producția la fabrica de cord metalic din Zalău

Michelin reia progresiv producția la fabrica de cord metalic din Zalău
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2020

Producătorul de anvelope Michelin reia progresiv producția la fabrica de cord metalic de la Zalău, uzina de anvelope din aceeași localitate și cea de la Florești rămânând deocamdată închise.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a oprit producția în toate cele trei fabrici din România la finalul lunii martie, mai exact din 28 martie pentru fabrica de cord, scrie Agerpres.

Numărul companiilor municipale din București, redus CITEȘTE ȘI Numărul companiilor municipale din București, redus

"Din data de 8 aprilie, activitatea de producție de la Zalău Cord este reluată progresiv. Măsurile sanitare necesare au fost implementate, conform cu legislația în vigoare și cu reglementările interne, prioritatea noastră fiind să protejăm sănătatea și siguranța angajaților noștri. Uzina de la Florești și uzina Zalău Anvelope rămân deocamdată închise, cu excepția anumitor activități critice sau cu foc continuu, care au un program specific", a declarat Alina Marcu, PR manager Michelin Central and South Europe.

Construită integral de Michelin România în 2003, uzina Zalău Cord furnizează cord metalic uzinelor din cadrul grupului, cordul metalic fiind una dintre cele mai importante componente ale carcasei anvelopei. În cadrul fabricii lucrează circa 700 de angajați.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
michelin
zalau