Schimbări în conducerea Porsche Finance Group România

Schimbări în conducerea Porsche Finance Group România

David Gedlicka

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2022

Porsche Finance Group, furnizor de soluții de finanțare, asigurare, întreținere și mobilitate auto din România, schimbă structura de conducere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

David Gedlicka a preluat, alături de mandatul de CEO, și rolul de CFO, în timp ce Helian Redai, Director of Sales & Marketing Division în ultimii 15 ani în companie, a fost numit Chief Sales Officer (CSO). 

Începe construcția primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova CITEȘTE ȘI Începe construcția primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova

Andrei Constantinescu, cel care a ocupat poziția de CFO, în ultimii 7 ani, a fost cooptat în cadrul Volkswagen Group Retail France.

David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group România, a preluat de la începutul acestui an atribuțiile din companie ale lui Andrei Constantinescu, din departamentul financiar. David Gedlicka a mai ocupat în trecut, timp de doi ani, poziția de CFO a filialei Porsche Finance Group din Ungaria.

Acesta va fi secondat la conducere de Helian Redai, lider cu experiență de 18 ani în companie, în departamentul de vânzări. Helian Redai a fost numit Chief Sales Officer (CSO) Porsche Finance Group România. În ultimii 15 ani, acesta a fost Director of Sales & Marketing Division. Compania mizează azi pe expertiza celor doi în dezvoltarea de programe axate pe experiența clientului, pentru îmbunătățirea operațiunilor și competitivității.

Echipa de management este completată de Radu Manea, devenit Director of Sales & Marketing și de Mădălina Tofan, actual Director of Fleet Management.

Porsche Finance Group este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări

viewscnt
Afla mai multe despre
david gedlicka
porsche finance group