Trafic aerian normal, în condiții de iarnă, pe aeroporturile Capitalei

Trafic aerian normal, în condiții de iarnă, pe aeroporturile Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2024

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) anunță, sâmbătă dimineață, că traficul aerian este normal, în condiții de iarnă, pe aeroporturile Capitalei. Nu există curse anulate din cauza vremii, dar pot apărea întârzieri, din necesitatea degivrării aeronavelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor. Aeronavele aterizează și decolează în siguranță. Nicio cursă nu este anulată din motive meteo”, a transmis, sâmbătă, CNAB, într-un comunicat de presă, citat de News.ro.

Sursa citată a precizat că unele zboruri pot înregistra întârzieri generate de necesitatea degivrării aeronavei, care se efectuează după îmbarcarea pasagerilor.

VIDEO Un nou incident cu un avion Boeing CITEȘTE ȘI VIDEO Un nou incident cu un avion Boeing

”Pistele, platformele și căile de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condițiile pentru desfășurarea operațiunilor aeriene”, a mai menționatn compania.

Se intervine constant cu utilajele proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții bune de operare.

”Compania Națională Aeroporturi București asigură pasagerii că face toate eforturile necesare pentru derularea în siguranță și securitate a tuturor operațiunilor de pe aeroporturile pe care le gestionează”, a mai transmis CNAB.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de www.bucharestairports.ro.

Potrivit ANM, la ora 08.00, stratul de zăpadă din Capitală era cuprins între 10 și 15 cm.

”Va continua să ningă slab, astfel că până la sfârșitul intervalului (ora 17.00 - n.r.) grosimea stratului de zăpadă va fi de 15...17 cm”, anunță ANM:

Vântul va sufla moderat, cu viteze de până la 35...40 km/h. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade

viewscnt
Afla mai multe despre
otopeni
iarna
zboruri