VIDEO Prima TV: Război între primării. Faza pe pasaje

VIDEO Prima TV: Război între primării. Faza pe pasaje
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 dec 2022

Război la distanță între Primăria Sectorului 3 și cea a Municipiului București. Robert Negoiță acuză administrația generală că îi blochează un proiect căruia încearcă să îi dea drumul de doi ani. Este vorba despre două pasaje subterane în zona Dristor, una extrem de aglomerată, care ar ajuta la fluidizarea traficului și la reducerea poluării. Singurul aviz rămas ar fi cel de la Primăria generală, însă Nicușor Dan spune că proiectul are încă multe nereguli.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pe Șoseaua Mihai Bravu, la intersecțiile cu Cale Vitan, respectiv Calea Dudești se circulă greu în aproape orice moment din zi. Primarul Negoiță spune că două pasaje subterane în aceste puncte ar putea nu doar să fluidizeze traficul, dar să și ajute la îmbunătățirea calității aerului din zonă, arată Prima TV.

Autostrada Moldovei: Au fost semnate cotractele cu constructorul român UMB pentru cei 96 de kilometri de la Focșani la Bacău. Când ar urma să fie gata CITEȘTE ȘI Autostrada Moldovei: Au fost semnate cotractele cu constructorul român UMB pentru cei 96 de kilometri de la Focșani la Bacău. Când ar urma să fie gata

Negoiță susține că a obținut toate avizele necesare, în jur de 20, pentru demararea proiectului. Singurul care îi lipsește ar fi cel de la Primăria Municipiului București. Nicușor Dan spune, însă, că proectul nu are documentația necesară, inclusiv Planul Urbanistic Zonal.

Locuitorii din zonă, dar și cei care tranzitează zi de zi bulevardele în cauză sunt cu toții de acord că pasajele ar ajuta mult circulația. Primăria Sectorului 3 a început construcția altor două pasaje supraterane la ieșirea din Sectorul 3, în zona Theodor Pallady.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaje
primarie