Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Dedeman preia Cemacon

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Dedeman preia Cemacon
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2018

Consiliul Concurenței a anunțat că analizează operațiunea prin care PIF Industrial S.R.L împreună cu Dedeman S.R.L., companii controlate de frații Dragoș și Adrian Pavăl, preiau companiile Cemacon S.A și Cemacon Real Estate S.R.L.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Consiliul Concurenței va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

PIF Industrial S.R.L. are ca obiect de activitate acordarea de consultanță pentru afaceri și management. Obiectul de activitate al Dedeman S.R.L. îl reprezintă comerțul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și al celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Cemacon S.A. este producător de cărămizi, țiglel și alte produse pentru construcții din argilă arsă, iar Cemacon Real Estate S.R.L. are ca obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

Brokerul imobiliar Keller Williams, printre cele mai mari nume în domeniu, cu proprietăți tranzacționate de peste 303 miliarde dolari, a intrat în România pentru a continua lupta din SUA cu Re-Max CITEȘTE ȘI Brokerul imobiliar Keller Williams, printre cele mai mari nume în domeniu, cu proprietăți tranzacționate de peste 303 miliarde dolari, a intrat în România pentru a continua lupta din SUA cu Re-Max

Afacerile Cemacon, companie listată la Bursa de Valori București, au crescut cu 8% anul trecut, de la aproape 87 milioane de lei la peste 94 milioane de lei, iar câștigul net a urcat cu 58%, până la 13,2 milioane de lei.

La finele lunii decembrie, activele totale însumau 181,35 milioane de lei, cu 7% peste valoarea consemnată în decembrie 2016. datoriile totale au scăzut în intervalul menționat cu 2%, până la 72,12 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
dedeman
cemacon