Allview Solar Energy finalizează un proiect fotovoltaic de 1,3 MW în Drobeta-Turnu Severin

Allview Solar Energy finalizează un proiect fotovoltaic de 1,3 MW în Drobeta-Turnu Severin
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2024

Visual Fan, companie listată la Bursa de Valori București și deținătoarea brandului Allview, a finalizat un nou proiect fotovoltaic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta a constat în proiectarea și implementarea a cinci centrale fotovoltaice cu o capacitate totală de 1,3 MW, care vor genera energie verde pentru consumul propriu și vor eficientiza compania beneficiară, SECOM S.A. din Drobeta Turnu Severin.

VIDEO PROFIT NEWS TV Ovidiu Tișler, Associate Partner McKinsey & Company România: În anul 2050, generația Z va reprezenta 35% din populația activă și va fi principalul vector de decizie CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Ovidiu Tișler, Associate Partner McKinsey & Company România: În anul 2050, generația Z va reprezenta 35% din populația activă și va fi principalul vector de decizie

Noile centrale fotovoltaice au fost instalate pe sol și pe acoperișuri, în patru locații ale companiei SECOM S.A., și anume la Stația de captare apă brută, Stația de alimentare cu apă potabilă, Stația de epurare și pe clădirea administrativă. Acestea includ 2.852 de panouri fotovoltaice Allview și invertoare trifazate Growatt. Structurile de susținere pentru montarea direct pe sol, cât și cele pe acoperiș, au fost proiectate pentru a face față condițiilor meteorologice nefavorabile, asigurând performanța energetică pe termen lung.

Proiectul va contribui la reducerea consumului de energie primară cu 111,7 mii tep/an, a emisiilor de carbon cu 16.900 tone în următorii 20 de ani și va genera economii de peste 4.000.000 euro în aceeași perioadă de timp.

Visual Fan își propune contractarea a peste 80 MW de proiecte de energie solară până la finalul anului 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
allview solar energy
proiect fotovoltaic