Google adaugă funcții de AI pentru învățarea limbii engleze

Google adaugă funcții de AI pentru învățarea limbii engleze
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 apr 2024

Google a început să testeze noi facilități de inteligență artificială care vin în ajutorul celor vor să învețe limba engleză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Noile funcții sunt concentrate în jurul unui chatbot, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a purta conversații prin care să învețe limba engleză.

Funcții care să sprijine învățarea pot apărea și în cazul traducerilor din și în limba engleză făcute de utilizatori pe dispozitivele cu Android.

Photoshop va avea un generator AI de imagini CITEȘTE ȘI Photoshop va avea un generator AI de imagini

Noile facilități vin să completeze o funcție mai veche, care se limita  la a oferi sfaturi pentru vorbire în urma pronunțării cuvintelor și frazelor în limba engleză.

Deocamdată, noile facilități există în Search Labs, secțiunea în care Google testează funcții noi, înainte să le lanseze oficial, și sunt active într-un număr limitat de țări, printre care India, Argentina și Mexic.

Funcțiile de AI pentru învățarea limbilor străine nu sunt neapărat o noutate. Mai multe aplicații specializate în învățarea limbilor străine oferă astfel de facilități, iar Duolingo include un chatbot încă din 2016, înainte să existe ChatGPT.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ai
limbi străine