DOCUMENT Nicușor Dan caută din nou PR-iști pentru reabilitarea termoficării bucureștene

DOCUMENT Nicușor Dan caută din nou PR-iști pentru reabilitarea termoficării bucureștene
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 19 mar 2024

Municipiul București vrea să contracteze din nou servicii de informare și publicitate pentru lucrările de reabilitare a sistemului centralizat de termoficare al Capitalei, achiziție obligatorie potrivit legislației europene în vigoare, dat fiind că aceste lucrări sunt finanțate din fonduri UE nerambursabile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Municipalitatea a cerut oferte de preț în piață, pentru a stabili valoarea estimată a unei viitoare proceduri de achiziție publică de astfel de servicii, relevă date analizate de Profit.ro.

Ministrul Digitalizării: Românii vor avea în acest an aplicație unică pentru a scăpa de ghișee în relația cu statul CITEȘTE ȘI Ministrul Digitalizării: Românii vor avea în acest an aplicație unică pentru a scăpa de ghișee în relația cu statul

Până la finalul anului trecut, Municipiul București a avut contract de servicii de informare și publicitate pentru proiectul ″Reabilitarea sistemului de termoficare al municipiului București″ cu firma de profil Treasure Island SRL, controlată și condusă de Ioana Octavia Croitoru.

Contractul, în valoare de 603.550 lei plus TVA, fusese încheiat în noiembrie 2021, în urma unei licitații la care mai participaseră încă 6 ofertanți.

FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs. Posibil contaminat cu Salmonella CITEȘTE ȘI FOTO Lidl retrage de la vânzare un produs. Posibil contaminat cu Salmonella

Starea sistemului centralizat de încălzire din București va fi una dintre temele principale ale campaniei electorale pentru alegerile locale ce vor avea loc peste mai puțin de 3 luni și la care primarul general în funcție, Nicușor Dan, va încerca să obțină al doilea mandat de edil șef al Capitalei.

Nicușor Dan a anunțat luna trecută că, la acel moment, erau deschise nouă șantiere, în toate cele șase sectoare ale Bucureștiului, pentru modernizarea rețelei de termoficare, iar în total 77 de kilometri de conductă magistrală urmează să fie înlocuiți anul acesta din fonduri nerambursabile, europene și naționale.

El a adăugat că, la acești kilometric, se vor adăuga și alții, lucrați din fondurile locale și ale Termoenergetica și că anul trecut au fost schimbați 50 de kilometri de conductă principală, dintre care 26,6 km cu fonduri nerambursabile.

DOCUMENT Nicușor Dan caută din nou PR-iști pentru reabilitarea termoficării bucureștene
DOCUMENT Nicușor Dan caută din nou PR-iști pentru reabilitarea termoficării bucureștene

viewscnt
Afla mai multe despre
reabilitare sistem termoficare bucurești
înlocuire conducte termoficare bucurești
nicușor dan căldură apă caldă