DOCUMENT Nicușor Dan caută PR pentru rețeaua de căldură și apă caldă a Capitalei

DOCUMENT Nicușor Dan caută PR pentru rețeaua de căldură și apă caldă a Capitalei
scris 23 iun 2021

Municipiul București a lansat o procedură de achiziție publică prin care vrea să contracteze servicii de informare și publicitate pentru proiectul reabilitării sistemului centralizat de termoficare al Capitalei, achiziție obligatorie potrivit legislației europene în vigoare, dat fiind că proiectul este finanțat din fonduri UE nerambursabile.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Primăria Capitalei și Ministerul Fondurilor Europene au semnat în urmă cu 7 luni, în noiembrie anul trecut, un contract de finanțare din fonduri europene pentru reabilitarea sistemului de termoficare din București, prin care vor fi recondiționați 106 kilometri de traseu de transport al agentului termic, respectiv 212 kilometri de rețea de conducte dintr-un total de 954, respectiv circa 23%.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Valoarea finanțării nerambursabile acordate prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) se ridică la 300 milioane euro.

"Activitățile de informare și publicitate ale proiectului finanțat în cadrul POIM 2014-2020 au rolul de a asigura informarea publicului în privința sprijinului financiar acordat din fonduri europene, transparența utilizării acestora, vizibilitatea instituțiilor abilitate pentru gestionarea și implementarea programului", fiind reglementate de Regulamentul Comisiei Europene nr. 1303/2013, se arată în documentația de atribuire.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Potrivit caietului de sarcini, câștigătorul licitației va trebui să creeze, actualizeze și întrețină un site web al proiectului, să amplaseze 50 de panouri publicitare temporare în timpul lucrărilor și 50 de plăci permanente la finalizarea acestora, să realizeze 150 de autocolante, să difuzeze 27 de comunicate de presă (2 generale, la începutul și finalul proiectului, și câte unul la debutul lucrărilor pentru fiecare dintre cele 25 de tronsoane ale acestuia), precum și să producă un videoclip de prezentare a proiectului, asigurându-i un număr de cel mult 100 de difuzări.

Valoarea totală a contractului este estimată la circa circa 887.000 lei plus TVA, în total aproximativ 1,05 milioane lei.

Bogdan Chirițoiu a primit un nou mandat, de 5 ani, la șefia Consiliului Concurenței CITEȘTE ȘI Bogdan Chirițoiu a primit un nou mandat, de 5 ani, la șefia Consiliului Concurenței

Videoclipul va trebui să aibă 20 de secunde și să fie difuzat pe un post de televiziune aflat în top 5 al audiențelor anul trecut, iar comunicatele de presă - în publicații online cu cel puțin 3.000 de vizitatori unici pe lună.

La începutul lunii, Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a adoptat o hotărâre prin care au fost identificate terenurile publice care vor fi afectate de lucrările din cadrul proiectului de reabilitare a termoficării bucureștene finanțat din fonduri UE.

Color Smart a deschis un nou showroom și țintește afaceri de 3 milioane de euro. \ CITEȘTE ȘI Color Smart a deschis un nou showroom și țintește afaceri de 3 milioane de euro. "Pandemia a modificat comportamentul clienților."

În mai, primarul general Nicușor Dan a anunțat că a avut o întâlnire cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, și a reinterat intenția Primăriei Capitalei de a cumpăra producătorul de energie ELCEN. "Urmează, de comun acord cu Ministerul Energiei, pași concreți în vederea achiziției ELCEN", a adăugat edilul.

După cum a relatat Profit.ro, Termoenergetica, urmașa falimentarei RADET, operatorul sistemului centralizat de încălzire din Capitală, datorează circa 426 milioane lei producătorului de energie termică controlat de Ministerul Energiei, Electrocentrale București (ELCEN), pentru agentul termic livrat în ianuarie-aprilie anul acesta, o cauză avansată fiind aceea că Primăria Capitalei, care controlează Termoenergetica, nu i-ar fi virat în termenul legal (15 zile de la prezentarea deconturilor) subvenții de 479,2 milioane lei pentru acoperirea diferenței dintre costurile reale ale termoficării și prețul de livrare redus plătit de populație.

DOCUMENT Nicușor Dan caută PR pentru rețeaua de căldură și apă caldă a Capitalei
DOCUMENT Nicușor Dan caută PR pentru rețeaua de căldură și apă caldă a Capitalei
Extras din caietul de sarcini

Extras din caietul de sarcini

viewscnt
Afla mai multe despre
reabilitare termoficare bucuresti fonduri ue
nicusor dan caldura apa calda
caldura apa calda bucuresti
insolventa elcen
datorii elcen
nicusor dan elcen
creante elcen
datorii bugetare elcen