Gaspeco L&D, controlată de mama lui Cristi Borcea, preia Panebo

Gaspeco L&D, controlată de mama lui Cristi Borcea, preia Panebo
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 sep 2019

Gaspeco L&D, companie specializată în distribuția de gaz petrolier lichefiat (GPL), preia compania Panebo Gaz, tranzacția fiind analizată de Consiliul Concurenței. Gaspeco L&D este controlată de Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, fost finanțator al echipei de fotbal Dinamo.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani închisoare cu executare. În urmă cu doi ani, Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului acționar al clubului de fotbal Dinamo Cristian Borcea, a intrat în afacerile cu restaurante.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenței. Consiliul Concurenței va evalua această operațiune în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, arată un comunicat emis luni de autoritatea de concurență, scrie News.ro.

Eventualele observații și puncte de vedere pot fi transmise autorității de concurență în termen de 20 zile.

Grupul Sphera își extinde rețeaua de restaurante KFC în Italia CITEȘTE ȘI Grupul Sphera își extinde rețeaua de restaurante KFC în Italia

Gaspeco L&D face parte din grupul de societăți controlat de Elena Borcea și Corneliu Gâdoiu și desfășoară activități în domeniul GPL, având livrări atât pe teritoriul României, cât și în afara acesteia, pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere și distribuție GPL în butelii; distribuție GPL vrac; distribuție GPL pentru utilizare drept carburant auto; comercializarea de GPL cu ridicata.

Panebo Gaz este deținută în prezent de Constantin Rizescu, având ca principală achiziționarea de materie primă (GPL pentru aragaz de la furnizori interni și importatori), îmbutelierea GPL în recipienți și distribuirea către clienți finali de pe teritoriul României prin rețeaua proprie și prin distribuitori.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurenței
gaspeco
panebo