FOTO Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului oficial dinamovist Cristian Borcea, a intrat în afacerile cu restaurante

FOTO Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului oficial dinamovist Cristian Borcea, a intrat în afacerile cu restaurante
scris 26 oct 2017

Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului acționar al clubului de fotbal Dinamo Cristian Borcea, a intrat în afacerile cu restaurante, preluând aproape 10% din acțiunile firmei care operează localul cu specific turcesc Turquoise, deschis în urmă cu doi ani în București.

Restaurantul este deținut de oameni de afaceri turci.

Patrick Borcea urmează să împlinească în decembrie vârsta de 20 de ani, fiind până acum subiectul mai multor știri mondene.

SensoDays, furnizor de peste 100 de branduri premium de articole pentru locuințe, a livrat cel puțin câte un produs în peste 100.000 de case din România CITEȘTE ȘI SensoDays, furnizor de peste 100 de branduri premium de articole pentru locuințe, a livrat cel puțin câte un produs în peste 100.000 de case din România

La începutul anului trecut, conform energyreport.ro, Patrick Borcea a fost introdus, cu o participație minoră, de doar 0,045%, în acționariatul grupului de firme Crimbo Gas, care derulează afaceri cu gaz petrolier lichefiat, controlat de Cristian Borcea.

Restaurantul, cu o capacitate totală de 300 de persoane, aflat în apropierea Bulevardului Unirii, a declarat pentru anul trecut afaceri de 93.963 lei și o pierdere de 342.326 lei.

Restaurantul Turquoise

Restaurantul Turquoise

Cristian Borcea este condamnat la 6 ani și 4 luni de detenție în dosarul transferurilor de jucători. Luni, Tribunalul Ilfov a respins cererea de eliberare condiționată a acestuia.

Decizia magistraților Tribunalului Ilfov este definitivă. Cristian Borcea va mai putea depune o nouă cerere de eliberare condiționată peste 6 luni.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
patrick borcea
restaurante