MOL România caută 35 de administratori pentru fostele benzinării Agip

MOL România caută 35 de administratori pentru fostele benzinării Agip
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2015

MOL România a anunțat că oferă spre administrare 35 de benzinării preluate la începutul anului de la ENI (fostele benzinării Agip). Antreprenorii și companiile interesate sunt așteptate să depună scrisori de intenție până pe 4 septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Majoritatea benzinăriilor MOL România funcționează sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated, în timp ce rețeaua achiziționată în luna februarie include unități care funcționează sub diverse forme de administrare. Având în vedere necesitatea de a oferi clienților și partenerilor produse și servicii de înaltă calitate și de a asigura respectarea standardelor în întreaga rețea a Grupului MOL în România, invităm antreprenorii să își trimită candidaturile pentru administrarea în regim de agenție a 35 de stații din rețeaua noastră extinsă", a declarat Camelia Ene, Head of Retail, MOL România.

Benzinăriile care vor trece la noua platformă de operare sunt amplasate în diferite localități: Adunații Copăceni (jud. Giurgiu), București, Constanța, Corbii Mari (autostrada A1, jud. Dâmbovița), Craiova, Florești (jud. Prahova), Hunedoara, Mărăcineni (jud. Buzău), Oradea, Otopeni, Petroșani, Pitești, Ploiești, Reșița, Rupea (jud. Brașov), Sebeș, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Vladimirescu (jud. Arad).

Agenții trebuie să îndeplinească o serie de condiții, cum ar fi să dispună de capital propriu pentru finanțarea afacerii, să depună o scrisoare de garanție bancară, să aibă experiență managerială de cel puțin trei ani precum și aptitudini antreprenoriale și experiență relevantă în vânzarea cu amănuntul și motivarea echipelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
mol romania
agip
benzinarii mol