Credit Agricole analizează planuri de a oferi servicii financiare pentru partajare auto în Germania

Credit Agricole analizează planuri de a oferi servicii financiare pentru partajare auto în Germania
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2022

Banca franceză Credit Agricole analizează planuri de a oferi servicii financiare pentru partajare auto în Germania, deoarece piața în creștere oferă oportunități de a concura jucătorii actuali, a declarat un director pentru publicația comercială Automobilwoche, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Profit.ro va organiza, pe 12 decembrie, conferința Profit Financial.forum - Piețele financiare și provocările noilor crize - Ediția a V-a, la care vor participa cei mai mari jucători din piața financiar-bancară.

Conferința, programată la Grand Hotel Marriott București, va fi organizată cu sprijinul Agista, Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, NNDKP, UniCredit Bank, Fondul Român de Contragarantare și Philip Morris România, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Divizia de finanțare a consumatorilor a băncii franceze a încercat să crească veniturile legate de mobilitate din compania mixtă  de leasing auto deținută cu grupul Stellantis și alte parteneriate, precum și din serviciile sale existente de finanțare și închiriere de mașini, scrie News.ro.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Începutul de decembrie poate să aducă niște fluctuații pentru piața petrolului CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Începutul de decembrie poate să aducă niște fluctuații pentru piața petrolului

”Testăm partajarea auto în orașe mai mici din Franța, cu o populație de până la 30.000 de locuitori. Dacă acest lucru va reuși, vom duce conceptul și în Germania”, a declarat Stephane Priami, șeful unității de finanțare a consumatorilor a Credit Agricole.

Ideea a fost să se concentreze asupra orașelor aflate la distanță de condus de orașele mai mari, pentru a le pune la dispoziția clienților fără mașină, a adăugat el.

Piața germană de car-sharing bazată pe abonament trece printr-o transformare, deoarece Volkswagen) își vinde unitatea de car-sharing complet electrică WeShare către Miles Mobility, cu sediul în Berlin.

Mercedes-Benz și BMW și-au vândut compania de partajare de mașini Share Now către Stellantis. Firma de închiriere de mașini Sixt s-a ramificat și în partajarea auto.

viewscnt
Afla mai multe despre
credit agricole
germania