City Credit Capital, platformă de trading din Marea Britanie, intră în România cu brandul CIX Markets

City Credit Capital, platformă de trading din Marea Britanie, intră în România cu brandul CIX Markets
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 aug 2020

CIX Markets, furnizor de servicii de tranzacționare online din Marea Britanie pentru investitori privați, instituții, bănci și case de brokeraj, intră pe piața românească prin înființarea unei sucursale în București. CIX Markets este brandul comercial al companiei City Credit Capital Limited (UK), autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Marea Britanie, din 2004.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

CIX Markets se va concentra pe furnizarea de servicii de tranzacții forex (FX) și Contracte pe Diferență (CFD) investitorilor locali. 

WhatsApp va avea aplicații native care vor funcționa pe alte platforme fără a mai depinde de telefon CITEȘTE ȘI WhatsApp va avea aplicații native care vor funcționa pe alte platforme fără a mai depinde de telefon

Cosmin Ruse va administra sucursala din București și va fi responsabil de creșterea afacerii pentru City Credit Capital (CCC) și de promovarea brandului CIX Markets în România. El a lucrat anterior la SSIF Dorinvest și SSIF Vienna Investment Trust (biroul din București), intrând la City Credit Capital în 2016.

„Strategia noastră în România este de a stabili o bază de clienți fideli, cu care putem construi o relație strânsă. Intenționăm să rămânem în România pe termen lung.”, a declarat Cosmin Ruse, Director General și reprezentant legal al sucursalei City Credit Capital din București. 

„România este o piață sofisticată și matură, unde am găsit personal cu experiența potrivită să conducă un birou local. În plus, România are o autoritate de reglementare locală puternică pe care o apreciem”, a declarat Simon Daniels, Director Executiv al City Credit Capital UK Limited, explicând motivele din spatele deciziei grupului CCC de a intra pe piața din România.

Grupul CCC are o experiență de 16 ani în servicii de tranzacționare. Biroul nou deschis la București este prima filială europeană a companiei, care mai are birouri în Hong Kong, Santiago, Mexic și Londra, unde se află de altfel și sediul companiei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cix markets
city credit capital limited