Digi rostogolește datorii de 163 milioane de euro

Digi rostogolește datorii de 163 milioane de euro
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 2 feb 2018

RCS&RDS și subsidiara sa din Ungaria au contractat o facilitate sindicalizată de credit cu Citibank și ING Bank ce înlocuiește parțial împrumutul de tip bridge semnat în octombrie 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Digi Communications (DIGI) anunță refinanțarea creditului de tip bridge contractat anul trecut pentru achiziția operatorului Invitel Tavkozlesi din Ungaria. Astfel, RCS&RDS și operatorul telecom cumpărat în Ungaria au accesat ieri o facilitate sindicalizată care înlocuiește parțial împrumutul de tip bridge accesat în octombrie 2017. Creditorii sunt aceiași, respectiv filiala londoneză a Citibank și ING Bank.

Facilitatea sindicalizată are o maturitate de 5 ani și dobânda aplicabilă este de 2,65%, informează o notificare a Digi remisă Bursei de Valori București la finalul ședinței de tranzacționare de astăzi.

BERD a subscris 10% din emisiunea de eurobonduri de 500 milioane euro a NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România CITEȘTE ȘI BERD a subscris 10% din emisiunea de eurobonduri de 500 milioane euro a NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România

Digi a cumpărat în vară operatorul telecom Invitel Tavkozlesi, pentru care s-a angajat să plătească 140 milioane de euro, iar în octombrie a încheiat contractele de împrumut pentru finanțarea tranzacției.

Potrivit ultimei raportări trimestriale, Digi Communications avea la data de 30 septembrie 2017 datori totale de 1,21 miliarde euro, în creștere cu 1,68% față de cele de 1,19 miliarde euro de la sfârșitul anului 2016. Compania s-a listat la BVB în luna mai a anului trecut, iar la finalul ședinței de tranzacționare de astăzi prețul este de 37,00 lei/acțiune, cu 7,50% sub prețul de 40,00 lei/acțiune al ofertei publice care a adus acest emitent la cota bursei. La ultima cotare, capitalizarea de piață a companiei se ridică la 3,70 miliarde lei (795,25 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
rcs&rds
ing bank
citibank
digi
bvb
bursa