Dividend cu randament de 4% pe piața AeRO de la compania Dr. Fischer Dental

Dividend cu randament de 4% pe piața AeRO de la compania Dr. Fischer Dental

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 28 mar 2024

Listată în urmă cu 3 ani, compania Dr. Fischer Dental, fondată de doctorul Antoaneta Fischer, cu activitate îndelungată în Germania, face repartizare aproape integrală a profitului net obținut anul trecut, sub formă de dividende.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Dr. Fischer Dental (DENT), companie care operează un laborator de tehnică dentară, a convocat pentru data de 29 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și propunerea de repartizare a profitului net de aproximativ 892.000 de lei obținut în 2023.

Astfel, suma de aproximativ 43.000 de lei va fi direcționată spre rezerva legală și aproximativ 843.000 de lei vor pleca spre acționari sub formă de dividende, ceea ce se traduce printr-o rată de distribuție de 94,50%. Aproape 63.000 de lei ar urma să-i revină revină acționarului majoritar, dr. Antoaneta Fischer, în contul participației de 74,63% din titluri pe care aceasta o deține prin societatea Fischer and Partners SRL.

Arctic Stream distribuie peste jumătate din profitul net al anului trecut sub formă de dividende CITEȘTE ȘI Arctic Stream distribuie peste jumătate din profitul net al anului trecut sub formă de dividende

Valoarea dividendului brut cu dată a plății 31 mai este de 0,0714 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere, de 1,6800 lei/acțiune, de pe piața AeRO de la BVB, acesta conferă acționarilor un randament de 3,91%.

viewscnt
Afla mai multe despre
dr. fischer dental
bursa
bvb
dividende