După dividendele semestriale distribuite toamna trecută, Comelf vine cu o repartizare de cash de dimensiuni similare

După dividendele semestriale distribuite toamna trecută, Comelf vine cu o repartizare de cash de dimensiuni similare

Sursa foto: Comelf

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 22 apr 2024

Fabricantul de utilaje Comelf face o distribuție integrală a câștigului net al anului 2023 sub formă de dividende.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Comelf Bistrița (CMF) a aprobat propunerea de repartizare a profitului net de 9,33 milioane lei obținut anul trecut. Astfel, după ce societatea a distribuit toamna trecută dividende de 4,68 milioane lei, echivalent cu un dividend brut de 0,2080 lei/acțiune, în contul rezultatului primului trimestru, acum societatea vine cu un dividend suplimentar de o dimensiune apropiată.

Bitcoin Halving, eveniment major, a fost efectuat. Ce aduce procedura CITEȘTE ȘI Bitcoin Halving, eveniment major, a fost efectuat. Ce aduce procedura

Comelf va distribui cu data plății 16 septembrie dividende în valoare de 4,65 milioane lei, respectiv un dividend brut de 0,2070 lei/acțiune. Aceasta ridică valoarea dividendului brut acordat în baza exercițiului financiar al anului 2023 la 0,4150 lei/acțiune.

Calculat la nivel și raportat la nivelul de 5,2313 lei/acțiune al mediei mobile exponențiale de 200 de zile (EMA200), care surprinde evoluția acțiunilor cu simbolul CMF pe o perioadă care cuprinde și prima distribuție la 7,30%.

viewscnt
Afla mai multe despre
comelf
bvb
bursa
dividende