Wall Street a închis la niveluri record, în ziua învestirii în funcție a președintelui Joe Biden, susținută de Netflix

Wall Street a închis la niveluri record, în ziua învestirii în funcție a președintelui Joe Biden, susținută de Netflix
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2021

Acțiunile de pe Wall Street au încheiat la niveluri record tranzacțiile de miercuri, în ziua învestirii în funcție a președintelui american Joe Biden, fiind susținute de rezultatele solide raportate de Netflix, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Titlurile Netflix au avansat după ce compania de streaming a anunțat că nu va mai avea nevoie să împrumute miliarde de dolari pentru a-și finanța showurile și filmele, scrie News.ro.

Și restul acțiunilor din sectorul tehnologiei au evoluat în creștere.

EXCLUSIV Uniunea Transportatorilor Rutieri pregătește un ansamblu rezidențial cu sute de apartamente în locul fostului stadion Unirea Tricolor din Ferentari, precursoarea Dinamo CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Uniunea Transportatorilor Rutieri pregătește un ansamblu rezidențial cu sute de apartamente în locul fostului stadion Unirea Tricolor din Ferentari, precursoarea Dinamo

”Este o zi a performanțelor acțiunilor din sectorul tehnologiei, destul de rară în ultimele trei, patru luni”, a spus Ross Mayfield, analist în  strategie pentru investiții la Baird, în Milwaukee, Wisconsin. El a adăugat că mare parte din creștere a fost datorată Netflix.

În privința învestirii în funcție a președintelui Joe Biden, Mayfield a spus: ”Nu sunt sigur dacă politicile din ziua inaugurării *semnarea mai multor decrete de către Biden) au avut vreo influență prea mare, dar în mod sigur așteptările unor măsuri de stimulare de o mie de miliarde de dolari”. 

Indicele Dow Jones Industrial Average a urcat cu 0,83%, S&P 500 cu 1,39%, iar Nasdaq Composite cu 1,97%.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
netflix
bursa