FOTO O nouă companie aeriană intră în România

FOTO O nouă companie aeriană intră în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2023

Compania FLYONE Airlines va lansa zboruri din România începând din 2024, devenind partenerul operatorului turistic Christian Tour.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”FLYONE Airlines a devenit partener cu cel mai mare operator turistic din România, Christian Tour! Astfel, începând cu sezonul de vară 2024, vom opera zboruri charter și regulate de pe cele mai importante aeroporturi din România spre insulele Tenerife și Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar și orașele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) și Hurghada (Egipt)”, este mesajul transmis.

FOTO ”Pe urmele Președintelui”: o agenție de turism profită de vizita lui Iohannis în Africa și își promovează inedit sejururile CITEȘTE ȘI FOTO ”Pe urmele Președintelui”: o agenție de turism profită de vizita lui Iohannis în Africa și își promovează inedit sejururile

Zborurile vor fi operate din București, Timișoara, Cluj Napoca, Suceava, Arad și Craiova, arată news.ro.

FLYONE este o companie aeriană low-cost din Republica Moldova, fondată la 28 martie 2016.

FOTO Accor și Construcții Erbașu pregătesc noi hoteluri CITEȘTE ȘI FOTO Accor și Construcții Erbașu pregătesc noi hoteluri

Conform site-ului specializat Boarding Pass, FLYONE Airlines este companie aeriană licențiată în România din decembrie 2022.

Flota companiei aeriene este formată dintr-o aeronavă Airbus A320, iar alte două Airbus A321 vor intra în următoarele săptămâni în flota companiei.

FOTO O nouă companie aeriană intră în România

viewscnt
Afla mai multe despre
flyone
avion