Furnizorul de soluții de logistică CHEP operează schimbări în conducerea executivă

Furnizorul de soluții de logistică CHEP operează schimbări în conducerea executivă
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 apr 2020

CHEP, furnizor de servicii de reutilizare prin închiriere a paleților, parte a grupului Brambles, l-a numit pe David Cuenca, actualul Președinte CHEP pentru regiunea Americii Latine, în funcția de Președinte CHEP Europe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Această numire vine ca urmare a retragerii lui Michael Pooley, actualul Președinte al CHEP Europa, după o carieră de 17 ani în companie.

EXCLUSIV Skanska continuă discuțiile cu S Immo privind vânzarea birourilor din Campus 6, în ciuda COVID-19. Sunt șanse să devină cea mai mare tranzacție a anului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Skanska continuă discuțiile cu S Immo privind vânzarea birourilor din Campus 6, în ciuda COVID-19. Sunt șanse să devină cea mai mare tranzacție a anului

David Cuenca s-a alăturat grupului Brambles în anul 2000. În ultimii câțiva ani, a deținut mai multe funcții de conducere, începând cu rolul de Country General Manager CHEP Central Europe. Ulterior, a ocupat succesiv pozițiile de Vicepreședinte și Country General Manager CHEP pentru Spania și Portugalia, apoi cea de Vicepreședinte al CHEP Southern Europe. 

viewscnt
Afla mai multe despre
chep
servicii logistica