Adobe lansează oficial asistentul Acrobat AI pe bază de abonament

Adobe lansează oficial asistentul Acrobat AI pe bază de abonament
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 apr 2024

Pentru cinci dolari pe lună, Acrobat AI va rezuma documentele în format PDF și va putea răspunde la întrebări legate de conținutul acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce l-a anunțat în luna februarie, Adobe lansează acum în mod oficial asistentul digital pentru documente în format proprietar PDF, Acrobat AI.

Compania spune că acesta poate ajuta utilizatorii să înțeleagă mai ușor și mai repede conținutul documentelor, funcție utilă în special în cazul documentelor foarte lungi.

Samsung primește subvenții de peste 6 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Samsung primește subvenții de peste 6 miliarde de dolari

Pentru cinci dolari pe lună Acrobat AI le oferă utilizatorilor o funcție de rezumare, alături de răspunsuri la întrebări specifice legate de conținutul PDF-urilor.

Rămâne de văzut cum va convinge Adobe utilizatorii să plătească un abonament pentru funcții care sunt deja disponibile prin intermediul a numeroase instrumente online gratuite.

Cu aceeași ocazie, compania lansează, în beta, o aplicație mobilă gratuită a serviciului, care oferă răspunsuri la comenzi vocale.

De asemenea, Adobe lansează și extensii pentru browser-ele Google Chrome și Microsoft Edge prin care oferă aceleași funcționalități.

viewscnt
Afla mai multe despre
adobe
acrobat ai
pdf