Bing Chat devine Copilot

Bing Chat devine Copilot
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 nov 2023

Chatbot-ul Bing, pe care Microsoft îl alintă cu apelativul „AI assistant” se va numi, de acum înainte, Copilot.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a decis să schimbe brandul instrumentelor sale de inteligență artificială, la care preferă acum să folosească numele Copilot, renunțând la brandul Bing.

Astfel, fostul Bing Chatbot, care este gratuit, devine Copilot. Totodată, Bing Chat Enteprise este botezat acum Copilot Pro.

CITEȘTE ȘI Google va contoriza spațiul ocupat de backup-urile WhatsApp

Acesta din urmă va fi inclus în anumite abonamente Microsoft 365, dar va putea fi contractat și separat, plătind un abonament de 5 dolari pe lună.

Bazat pe GPT-4 și DALL-E 3, Copilot Pro promite protejarea datelor companiilor, nesalvând datele introduse și nefolosindu-le pentru antrenarea AI-ului.

Copilot Pro va fi prezent la datorie în aplicații de biroul al companiei, precum Teams și Outlook. În Teams, acesta va putea, de exemplu, să creeze însemnări pe marginea discuțiilor, iar în Outlook, printre altele, poate crea rezumate ale discuțiilor purtate pe e-mail.

La fel ca celelalte companii care vând soluții de AI, Microsoft se rezumă la aspectele pozitive ale acestor instrumente când le prezintă. Însă, în continuare, chatboții suferă de așa-zisele halucinații și inventează, uneori, informații, ceea ce înseamnă că utilizatorii trebuie să verifice orice informații o primesc de la aceștia.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
bing chat
copilot