DOCUMENT - ASE-ul vrea să-și modernizeze sistemul informatic prin PNRR. Opt oferte

DOCUMENT - ASE-ul vrea să-și modernizeze sistemul informatic prin PNRR. Opt oferte
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 16 ian 2024

Essensys Software, Advanced Technology Systems, Qualysoft Information Technology, Adamo Technology, Advanced Ideas Studio, Mobiversal, Zitec Com și asocierea formată din Civitta Strategy&Consulting (lider) și Stone Soup Tech s-au înscris la o licitație organizată de Academia de Studii Economice (ASE) București pentru servicii de dezvoltare software pentru reproiectarea sistemului informatic SIMUR - ”Universitatea sustenabilă prin digitalizare. Investiții în infrastructura de cercetare și educație".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul a fost estimat la 7,94 milioane de lei, fără TVA, pentru 8 luni de la data atribuirii.

EXCLUSIV DOCUMENT Unii bugetari nu primesc majorarea de 5% din ianuarie. Se amână reorganizarea și la agenții/autorități/instituții autonome din subordinea Parlamentului. UPDATE Ministerul confirmă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV DOCUMENT Unii bugetari nu primesc majorarea de 5% din ianuarie. Se amână reorganizarea și la agenții/autorități/instituții autonome din subordinea Parlamentului. UPDATE Ministerul confirmă

DOCUMENT - ASE-ul vrea să-și modernizeze sistemul informatic prin PNRR. Opt oferte

Academia de Studii Economice din București (ASE) este prima instituție românească de învățământ economic superior care a fost înființată la 6 aprilie 1913, sub titulatura Academia de Înalte Studii Comerciale și Industriale din București (AISCI).

INFOGRAFICE Fondurile de pensii facultative (Pilonul 3) au atras un număr record de noi clienți în 2023. Activele în administrare se apropie de 1 miliard de euro CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Fondurile de pensii facultative (Pilonul 3) au atras un număr record de noi clienți în 2023. Activele în administrare se apropie de 1 miliard de euro

Denumirea actuală, Academia de Studii Economice (ASE), datează din anul universitar 1967/1968, când a avut loc o mai largă modernizare a învățământului superior economic din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ase
licitatie
sistem it
oferte
pnrr