Ericsson Telecommunications Romania câștigă un contract la STS

Ericsson Telecommunications Romania câștigă un contract la STS
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 5 apr 2024

Ericsson Telecommunications Romania a câștigat o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru furnizarea de legături radioreleu punct la punct necesare infrastructurilor critice. Estimat la 8,421 milioane de euro, fără TVA, contractul a fost semnat pentru suma de 4,299 milioane de euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La procedură s-au înscris și Felix Telecom, Nokia Networks și Industrial Computer Group.

Contractul se va derula pe o perioadă de trei ani, până în februarie 2027.

Bittnet semnează pentru compania din grup Dendrio Solutions al 4-lea contract semnificativ în acest an CITEȘTE ȘI Bittnet semnează pentru compania din grup Dendrio Solutions al 4-lea contract semnificativ în acest an

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

Ericsson Telecommunications România are sediul în București și a consemnat în 2022 afaceri de 962,63 milioane de lei și un profit net de 32 milioane de lei, ambii indicatori fiind în creștere față de 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
licitație
ericsson
contract