FOTO Facebook a început implementarea noului design pentru Messenger, dar l-a retras deja parțial

FOTO Facebook a început implementarea noului design pentru Messenger, dar l-a retras deja parțial
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 nov 2018

Noua interfață a aplicației Facebook Messenger a început să fie vizibilă pentru o parte a utilizatorilor, însă unii dintre aceștia spun că aplicația a revenit deja la vechiul aspect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum promitea în urmă cu trei săptămâni, Facebook a început implementarea treptată a unei noi interfețe a principalei sale aplicații de chat, mai simple și mai bine organizate conform oficialilor.

Implementarea treptată este o procedură la care marile companii de tehnologie care dețin produse foarte populare apelează des. În loc ca modificările să fie activate simultan pentru toți utilizatorii, acestea vor apărea treptat pe parcursul mai multor săptămâni.

Interesant este că deja un număr din ce în ce mai mare dintre utilizatorii care primiseră update-ul spun că acesta a fost retras și că au în față, din nou, vechiul design.

Facebook, în pană într-o parte a lumii CITEȘTE ȘI Facebook, în pană într-o parte a lumii

Facebook nu a comunicat nimic oficial privind modul în care decurge implementarea noului design. Cel mai probabil, inginerii companiei au observat anumite probleme create de acesta și au decis să-l retragă pentru a investiga.

Gigantul american a promis o interfață mai simplă, care să grupeze mai eficient funcțiile aplicației. Simplificarea ar trebui să totodată să facă aplicația să se miște mai bine și să consume mai puține resurse.

Însă, primele reacții ale celor care au avut deja acces la noua interfață nu par a fi tocmai pozitive. Utilizatorii se plâng de mai multe aspecte, printre care faptul că au impresia că sunt forțați să comunice cât mai mult și cu cât mai multe persoane și companii.

FOTO Facebook a început implementarea noului design pentru Messenger, dar l-a retras deja parțial

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger
chat