Google a comandat producerea a 7 milioane de smartphone-uri Pixel 6

Google a comandat producerea a 7 milioane de smartphone-uri Pixel 6
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 oct 2021

Gigantul american a realizat că poate și trebuie să vândă mult mai multe smartphone-uri decât a vândut până acum și a modificat comenzile date producătorilor de componente, estimând un succes al celei mai noi serii de smartphone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a cerut partenerilor săi care produc componentele necesare pentru noile smartphone-uri din seria Pixel 6 să livreze 7 milioane de unități.

7 milioane de unități reprezintă o cerință ambițioasă din partea Google, care, deși este una dintre cele mai puternice companii de tehnologie din lume, nu a reușit anul trecut să livreze decât în jur de 3,7 milioane de dispozitive.

Un al doilea whistleblower acuză Facebook: A ignorat dezinformările pentru profit! CITEȘTE ȘI Un al doilea whistleblower acuză Facebook: A ignorat dezinformările pentru profit!

Gigantul american pare a fi foarte încrezător în succesul pe care seria Pixel îl va reprezenta. Este singura explicație pentru aproape dublarea comenzilor de producție față de anul trecut, când și pandemia a avut efecte mai accentuate.

Pixel 6 are, într-adevăr, mai multe atuuri de partea sa, printre care noul chipset dezvoltat de Google, mai mulți ani de update-uri software și upgrade-ul făcut camerelor foto. Însă, de departe, cel mai important atu al celor două telefoane din serie îl reprezintă prețul.

Pixel 6 costă de la 600 de dolari, ceea ce reprezintă un preț nesperat de mic pentru un flagship. Prețurile pentru Pixel 6 Pro încep de la 900 de dolari. Cele două modele vor intra pe piață din 28 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel 6