iPhone-urile vor putea fi reparate cu piese refolosite

iPhone-urile vor putea fi reparate cu piese refolosite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 apr 2024

Apple a anunțat că a început să permită folosirea unor componente refolosite pentru repararea smartphone-urilor sale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Din toamna acestui an, iPhone-urile ajunse în service-uri vor putea fi reparate și cu componente care au fost deja folosite anterior pe alt smartphone al companiei.

Dacă până acum acest lucru era posibil doar pentru componente care nu necesitau o configurare specială, precum butoanele de volum, pe viitor repararea se va putea face și cu ecrane, camere foto sau baterii refolosite.

Numărul utilizatorilor ChatGPT Enterprise a crescut exponențial CITEȘTE ȘI Numărul utilizatorilor ChatGPT Enterprise a crescut exponențial

Ulterior, pe lista componentelor refolosite care vor putea fi folosite pentru repararea iPhone-urilor sa va adăuga și sistemul de autentificare biometrică Face ID.

La început, din cauza incompatibilității componentelor între seriile de iPhone, piesele refolosite for putea fi montate doar pe iPhone 15.

Schimbarea este văzută ca un nou pas înainte pentru a face iPhone-urile mai ușor de reparat, Apple fiind o companie cunoscută și criticată pentru controlul pe care-l exercită asupra acestui proces.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
piese
reparații