Microsoft a anunțat până când va oferi suport pentru Windows 10

Microsoft a anunțat până când va oferi suport pentru Windows 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 iun 2021

Utilizatorii și companiile care folosesc Windows 10 mai pot sta liniștiți încă patru ani și patru luni, deoarece până atunci vor beneficia de suport oficial din partea producătorului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a actualizat pagina suport pentru sistemul de operare Windows 10, unde apare acum 14 octombrie 2025 ca dată limită până la care compania americană va mai oferi suport pentru această versiune de Windows.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Cu suport tehnic din 2015, când a fost lansat, până în 2025, ciclul de  viață al lui Windows 10 se va opri la 10 ani, la fel ca și alte versiuni de Windows dinaintea lui.

Anunțul despre încheierea suportului pentru Windows 10 vine cu mai puțin de două săptămâni înainte de prezentarea unei noi versiuni de Windows. Pe 24 iunie, Microsoft este așteptată să prezinte urmașul lui Windows 10.

Windows 11 (sau cum se va numi) este așteptat să aducă un nou design, însă rămâne de văzut dacă schimbările vor fi ample sau vor viza doar anumite elemente, precum pictogramele și temele coloristice, cum susțin anumite surse.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Windows Store, magazinul de conținut din Windows, va beneficia și el de schimbări importante, inclusiv de ordin grafic. Dezvoltatorilor li se va permite să folosească orice sistem de plăți, inclusiv unul propriu, ceea înseamnă că Microsoft nu mai forțează plata comisionului prin impunerea propriului sistem.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
suport
windows 10
windows 11