Samsung își va dota asistentul virtual cu AI

Samsung își va dota asistentul virtual cu AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 apr 2024

Bixby, asistentul digital implementat pe dispozitivele Samsung, va învăța noi trucuri după ce va primi aportul inteligenței artificiale generative.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Samsung anunță că își va dota asistentul virtual, Bixby, disponibil pe mai multe categorii de dispozitive ale companiei, cu inteligență artificială generativă.

Producătorul coreean spune că „lucrează din greu” la integrarea AI-ului în Bixby, dar nu oferă și o estimare privind finalizarea lucrului și lansarea oficială.

Galaxy AI, implementat pe alte peste 100 de milioane de telefoane CITEȘTE ȘI Galaxy AI, implementat pe alte peste 100 de milioane de telefoane

Anunțul nu este neapărat o supriza, ci, mai degrabă, o confirmate că Samsung, la fel la Apple, Amazon și Google, vrea să-și îmbunătățească asistentul virtual cu ajutorul AI-ului.

Bixby este prezent de mai mulți ani pe smartphone-urile companiei, unde a fost adăugat începând cu seria de flagship-uri Galaxy S8.

La fel ca alți asistenți virtuali, Bixby oferă funcții utile, precum traducerile în timp real și recomandările de restaurante, dar este limitat la un set de comenzi simple.

Inteligența artificială ar trebui să aducă asistentul companiei mai aproape de ChatGPT, Gemini și celelalte modele lingvistice, cu care mulți utilizatori s-au obișnuit deja.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
asistent virtual
ai
bixby