Trencadis: nou record al volumului de afaceri. Compania caută în continuare specialiști

Trencadis: nou record al volumului de afaceri. Compania caută în continuare specialiști
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 5 feb 2024

Trencadis, companie de tehnologie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software complexe pentru sectorul guvernamental și cel de business, unul dintre cei mai importanți integratori IT&C din România, a încheiat anul 2023 cu afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 milioanede lei), în creștere cu 38,7% față de anul precedent, care survine după avansul de 21% din 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Rezultatele obținute în 2023 reprezintă un nou record al volumului de afaceri al companiei Trencadis, cu un profit de 1,24 milioane de euro (6,2 milioane de lei) în creștere cu 53,2% față de anul precedent", a spus Alice Gheorghiu, director financiar Trencadis.

În contextul finanțărilor din cadrul PNRR și a fondurilor structurale dedicate transformării digitale a relației stat-cetățean și stat-mediu de afaceri, Trencadis își propune să contribuie la modernizarea infrastructurii digitale și la creșterea eficienței serviciilor publice.

Eazy Asigurări aduce un CEO cu experiență pentru intrarea pe piața RCA, anunțată de Profit.ro CITEȘTE ȘI Eazy Asigurări aduce un CEO cu experiență pentru intrarea pe piața RCA, anunțată de Profit.ro

"Rezultatele estimate la începutul anului trecut au fost realizate și pipeline-ul de proiecte pentru 2024 este unul consistent, în creștere față de 2023 (...)", a afirmat Marian Murguleț, directorul general al Trencadis.

Cifra de afaceri din 2023 a fost susținută de proiectele de integrare de sisteme, de transformare digitală a unor servicii publice și de livrare infrastructură hardware și software. De asemenea, au contribuit la evoluția cifrei de afaceri și investițiile în competențele tehnice ale echipei și în tehnologiile care au produs primele proiecte pe soluții de tip Big Data, Cyber-security și soft educațional.

În acest context, Trencadis caută în continuare specialiști pentru roluri precum project manageri, business analiști, arhitecți de sisteme și specialiști big data, cyber-security și AI.

Anul trecut, Trencadis a lansat și finalizat o serie de proiecte începute anterior în domeniul transformării digitale a administrației publice.

Printre acestea se numără platforma digitală cu resurse educaționale deschise Edulib pentru Agenția de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare, servicii privind dezvoltarea unui sistem informatic pentru Consiliul Superior al Magistraturii, servicii și furnizare echipamente necesare pentru Dezvoltare și implementare sistem integrat management pentru Casa Națională de Asigurări de Sănătate, Servicii de implementare și dezvoltare a sistemului informatic și instruirea personalului pentru Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, servicii proiectare și mentenanță aplicație IT și infrastructură hardware suport pentru proiectul ReCONNECT al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Trei firme vor asigura securitatea cibernetică a viitoarei platforme de cloud guvernamental. Contractele depășesc 40 milioane lei CITEȘTE ȘI Trei firme vor asigura securitatea cibernetică a viitoarei platforme de cloud guvernamental. Contractele depășesc 40 milioane lei

De asemenea, compania a inițiat proiecte de infrastructura și securitate la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), Ministerul Afacerilor Interne și Universitatea A.I.Cuza Iași.

Compania are sediul în București și este controlată de Marian Murguleț - 77,52% și First Investment Holding, al cărei asociat unic este Frank Timiș, cu o participație de 22,48%, potrivit termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
trencadis
afaceri