Vimeo renunță la aplicațiile de TV

Vimeo renunță la aplicațiile de TV
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iun 2023

Toate aplicațiile Vimeo pentru televizoare vor fi închise luna aceasta, compania spunând că streaming-ul de pe telefon este suficient pentru proprii utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Platforma de streaming video anunță că va renunța la toate aplicațiile pentru televizoare pe care le are. Acestea vor mai fi disponibile doar până la data de 27 iunie.

Vor fi trecute pe linia moartă, cu această ocazie, aplicațiile Vimeo de Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Fire TV Stick și Roku.

VIDEO Meta a anunțat casca de realitate mixtă Quest 3 CITEȘTE ȘI VIDEO Meta a anunțat casca de realitate mixtă Quest 3

Compania nu oferă un motiv clar pentru această decizie, spunând doar că obișnuiește să retragă produse care nu mai sunt de actualitate sau care nu se mai ridică la nivelul dorit.

Asta poate însemna că renunțarea la aplicațiile Vimeo pentru televizoare vine ca urmare a numărului mic de utilizatori.

Compania amintește că oferă, totuși, suport pentru Chromecast și AirPlay, care pot fi folosite pentru a face streaming de pe telefon pe platformele gestionate de Google și Apple.

La finele primul trimestru al anului Vimeo avea 1,5 milioane de abonați și 2.500 de oameni care plăteau pentru serviciul Vimeo Enterprise.

viewscnt
Afla mai multe despre
vimeo
aplicații
televizor
apple tv
android tv
amazon fire tv
fire tv stick
roku