Vodafone negociază vânzarea diviziei din Spania, unde Digi crește puternic și erodează cotele de piață ale concurenților

Vodafone negociază vânzarea diviziei din Spania, unde Digi crește puternic și erodează cotele de piață ale concurenților
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 24 sep 2023
Vodafone Group negociază cu Zegona Communications, un vehicul de achiziții, o potențială vânzare a unității spaniole, aflată în dificultate.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
În paralel, Zegona, cu sediul la Londra, care se descrie ca având o strategie de "buy-fix-sell", discută cu băncile despre finanțarea tranzacției. 
Afacerile iStyle vor stagna în acest an, la 111 milioane de euro. \ CITEȘTE ȘI Afacerile iStyle vor stagna în acest an, la 111 milioane de euro. "Modernizarea principalelor magazine din rețea, amplasate în Băneasa Mall și AFI Cotroceni, au tras în jos vânzările"

Companiile nu au ajuns la un acord asupra termenilor finali și este posibil ca în urma negocierilor să nu rezulte o înțelegere, potrivit unei declarații.

Ziarul spaniol Expansion a relatat că Zegona evaluează unitatea la peste 5 miliarde de euro.
 
Piața de telecomunicații din Spania este extrem de competitivă, iar sectorul încearcă să se consolideze pentru a sprijini investițiile și a opri un război al prețurilor. Vodafone încearcă de mai bine de un an să încheie o tranzacție pentru afacerile din această țară, în condițiile în care câștigurile sale s-au erodat.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
vodafone spania
digi