Vodafone - noi probleme, acum în Germania. Taie 2.000 locuri de muncă

Vodafone - noi probleme, acum în Germania. Taie 2.000 locuri de muncă
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2024

Vodafone va reduce 2.000 de locuri de muncă în Germania, ca parte a planurilor de economisire a 400 de milioane de euro (433 de milioane de dolari).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mișcarea face parte din planul general al Vodafone de a reduce 11.000 de locuri de muncă în întreaga lume, pe care l-a anunțat în mai anul trecut.

Trei platforme de inteligență artificială descentralizată se aliază și își unesc token-urile bazate pe blockchain CITEȘTE ȘI Trei platforme de inteligență artificială descentralizată se aliază și își unesc token-urile bazate pe blockchain

„Costurile cu personalul vor fi reduse prin economii și prin relocarea a aproximativ 2.000 de locuri de muncă – și pentru că sarcinile manuale vor fi efectuate prin automatizare sporită în viitor”, arată compania.

O mare parte a economiilor va proveni din oprirea și actualizarea structurilor IT învechite.

FOTO Apple va schimba brandul pentru conturile folosite de utilizatorii dispozitivelor sale CITEȘTE ȘI FOTO Apple va schimba brandul pentru conturile folosite de utilizatorii dispozitivelor sale

Recent, operatorul britanic a fost de acord să-și vândă divizia spaniolă companiei britanice de investiții Zegona, pentru 5,3 miliarde de dolari, și, mai recent, să cedeze afacerea sa italiană către Swisscom, pentru 8,7 miliarde de dolari.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
germania