Ediție specială Legile Afacerilor, astăzi, începând cu ora 21:00, Live, pe Profit NEWS TV. Invitată: Oana Tănăsică, av. fondator al societății cu același nume

Ediție specială Legile Afacerilor, astăzi, începând cu ora 21:00, Live, pe Profit NEWS TV. Invitată: Oana Tănăsică, av. fondator al societății cu același nume
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2024

Seara de 27 Martie va aduce în fața telespectatorilor una dintre cele mai importante voci feminine din avocatura prahoveană. Cu o experiență de peste 15 ani în materia litigiilor și arbitrajului intern și internațional, în insolvență și achiziți publice, av. Oana Tănăsică va discuta în emisiunea Legile Afacerilor despre un subiect actual, de interes major: Soluții juridice pentru startup-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă o carieră semnificativă, susținută de reprezentarea clienților în peste 5 000 de cauze administrative, civile, comerciale și penale cu un procent de câștig însemnat, invitata din această seară ne va pune pe masă o adevărată lecție despre informare, importanța cunoașterii tuturor detaliilor atunci când ne raportăm la un startup, dar și despre motivația esențială în domeniul avocaturii.

Oana Tănăsică a obținut titlu de doctor în drept la Universitatea București, susținând lucrarea sa în domeniul dreptul societar și al comerțului internațional. În anul 2019 a câștigat premiul Lady Lawyer desemnat de Universul Juridic la categoria Cabinete de avocat din cadrul marilor orașe. De asemenea a creat si implementat strategii juridice în domeniul dreptului societar, în domeniul dreptului afacerilor, asigurând cliențiilor săi întreaga sa expertiză. Gândind atât ca antreprenor cât și ca avocat a reușit consilieze în mod excepțional partenerii săi în activitatea acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
legile afacerilor
oana tănăsică