Platforma de livrări la domiciliu a eMAG, capitalizată puternic

Platforma de livrări la domiciliu a eMAG, capitalizată puternic
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 18 ian 2024

eMAG Retail, compania care operează platforma Freshful de livrări de produse alimentare la domiciliu, anunțată în premieră de Profit.ro, și-a majorat capitalul social cu 30 milioane lei, la 197,518 milioane lei, prin aport în numerar al Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare jucător local retailer online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Alior Bank Romania - amendă pentru că ar fi trimis notificări unui fost client CITEȘTE ȘI Alior Bank Romania - amendă pentru că ar fi trimis notificări unui fost client

În 2022, compania a realizat o cifră de afaceri de 121,3 milioane de lei, în creștere de peste 16 ori față de 2021. Pierderea companiei a urcat cu 181,1%, la 59,37 milioane de lei.

Datoriile s-au dublat față de 2021, la 41,4 milioane de lei, iar creanțele au avansat cu 251,9%, la 20,53 milioane de lei.

Numărul mediu de salariați a crescut cu 85,9%, de la 262 la 487.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului se va dota cu o platformă de management intern. Ofertantul câștigător este o firmă desprinsă din Siveco Romania CITEȘTE ȘI Ministerul Antreprenoriatului și Turismului se va dota cu o platformă de management intern. Ofertantul câștigător este o firmă desprinsă din Siveco Romania

Anunțată în premieră de Profit.ro, platforma operată de eMag Retail livrează circa 18.000 de produse alimentare și bunuri FMCG de la parteneri și producători locali.

Dante International este controlată de MIH B2C Holdings BV (Olanda) - 87,92% și Iulian Stanciu - 12,08%, potrivit termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag retail
capital
majorare