CONFIRMARE Hidroelectrica a ieșit pe piața imobiliară și se apropie de mutarea din Tower Center International

CONFIRMARE Hidroelectrica a ieșit pe piața imobiliară și se apropie de mutarea din Tower Center International

Clădirea de birouri Tower Center International. Sursă foto: Wikipedia

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2023

Compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică și cel mai ieftin furnizor concurențial pentru populație din România, confirmă datele Profit.ro conform cărora că vrea să se mute din actualul sediu executiv din București, aflat în clădirea de birouri Tower Center International din zona Pieței Victoriei, unde stă cu chirie de 9 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Profit.ro a anunțat anterior că înțelegerea cu actualul proprietar expiră pe 17 decembrie 2022.

Acum, compania caută un spațiu de minimum 7.070 metri pătrați și maximum 7.500 metri pătrați, cu 80 de locuri de parcare, pentru 10 ani.

Intenția companiei este mai veche, după cum a relatat Profit.ro.

Guvernul a avut un deficit de 33 miliarde lei la opt luni, mai mic față de anul trecut, în contextul în care inflația a umflat veniturile statului mai mult decât au urcat cheltuielile CITEȘTE ȘI Guvernul a avut un deficit de 33 miliarde lei la opt luni, mai mic față de anul trecut, în contextul în care inflația a umflat veniturile statului mai mult decât au urcat cheltuielile

Producătorul de energie hidro ocupă încă 3.200 de metri pătrați în clădirea de birouri Tower Center International, aflată în portofoliul dezvoltatorului Globalworth. Hidroelectrica își are sediul în turnul din apropierea Pieței Victoriei din 2013, de când era încă în insolvență.

Compania a sondat deja piața pentru a contracta servicii de transport în vederea relocării și estimează că va avea nevoie în acest scop, printre altele, de circa 4.500 de cutii cu capacitate de 0,06 metri cubi fiecare, a arătat Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
hidroelectrica sediu nou
hidroelectrica relocare
hidroelectrica piata imobiliara
hidroelectrica tower center international