Dezvoltatorii israelieni încep lucrările la cel de-al doilea bloc al complexului Estic Park

Dezvoltatorii israelieni încep lucrările la cel de-al doilea bloc al complexului Estic Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2017

Eagle Development Estate, companie deținută de Israel Land Development Company (ILDC), începe lucrările la cel de-al doilea bloc din cadrul complexului Estic Park, amplasat în sectorul 2 din București, la intersecția șoselelor Pantelimon și Dobroești, pe malul lacului Dobroești, prima clădire fiind aproape finalizată, cu vânzarea a 70% din prima fază a proiectului. În octombrie anul trecut, dezvoltatorul anunța că prima clădire, cu 125 de apartamente, va fi livrată în primăvara acestui an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuințe, proiectul fiind dezvoltat în patru etape principale, pe durata a 6 ani.

Dezvoltarea proiectului a atras până în prezent investiții de peste 26 de milioane de euro, valoarea totală a investiției fiind estimată la 94 milioane euro.

VIDEO&FOTO Fiscul taie din prețul hotelului „bântuit” din Băile Herculane. Clădirea emblemă a stațiunii nu a atras cumpărători CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Fiscul taie din prețul hotelului „bântuit” din Băile Herculane. Clădirea emblemă a stațiunii nu a atras cumpărători

Prețurile de vânzare ale apartamentelor pornesc de la 44.600 euro+ 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafață utilă totală de 45 metri pătrați, 53.500 euro + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafață utilă totală de 53 metri pătrați, și 78.600 euro + 5% TVA pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafață utilă totală de 72 metri pătrați.

În 105 ani, ILDC a construit apartamente, centre comerciale și parcuri logistice în Israel și Polonia și deține 9 hoteluri în Israel.

viewscnt
Afla mai multe despre
estic park
apartamente
livrare