Primele 125 de apartamente din proiectul Estic Park, din zona Pantelimon-Dobroești, vor fi livrate în primăvara anului viitor

Primele 125 de apartamente din proiectul Estic Park, din zona Pantelimon-Dobroești, vor fi livrate în primăvara anului viitor
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 12 oct 2016

Prima clădire din cadrul proiectului rezidențial Estic Park, care include 125 de apartamente, va fi livrată în primăvara anului viitor, proiectul atrăgând până în prezent investiții de circa 26 de milioane de euro, din care aproximativ 6 milioane de euro în construcția primei clădiri, finanțarea fiind asigurată din sursele proprii ale dezvoltatorului și o linie de credit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuințe, proiectul fiind dezvoltat în patru etape principale, pe durata a 6 ani.

Estic Park este amplasat în sectorul 2 din București, la intersecția șoselelor Pantelimon și Dobroești, pe malul lacului Dobroești și este dezvoltat de Eagle Development Estate, companie deținută de Israel Land Development Company (ILDC).

”Am regândit ansamblul și am adăugat numeroase facilitați din dorința de a crea un concept integrat, Estic Park urmând să fie un proiect de referință. În plus, piața rezidențială actuală are fundamente mult mai solide, cererea existentă astăzi fiind mult mai solvabilă comparativ cu anul 2008, accesibilitatea achiziționării unei locuințe noi fiind mai bună”, a declarat Joseph Cohen, președinte ILDC România.

Până la finalizarea întregului proiect vor fi implementate facilități precum amenjarea unei promenade pe malul lacului Dobroești, aflat în imediata vecinătate a Estic Park, o zonă de servicii și spații comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), numeroase locuri de joacă pentru copii și facilități pentru activități sportive (pistă de jogging, teren de tenis, skate park).

Studiu: Firmele medii au închiriat cu 14% mai multe spații de birouri față de semestrul I 2015. Care au fost cele mai cerute zone CITEȘTE ȘI Studiu: Firmele medii au închiriat cu 14% mai multe spații de birouri față de semestrul I 2015. Care au fost cele mai cerute zone

Estic Park va fi lansat oficial la Târgul Imobiliar Național (tIMOn) care va avea loc în perioada 20 – 23 Octombrie în Piața Constituției. Prețurile de vânzare pleacă de la 44.850 de euro + 5% TVA pentru un studio cu o suprafață utilă totala de 45,1 metri pătrați, de la 53.100 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu două camere (57,3 metri pătrați suprafață utilă totala) și de la 70.700 de euro + 5% TVA pentru apartamentele de trei camere (71,8 metri pătrați suprafață utilă totala).

”Bucureștiul trece printr-o schimbare de infrastructură considerabilă iar zona Pantelimon va fi în viitor în topul preferințelor celor care doresc să achiziționeze o locuință nouă. Estic Park oferă un acces facil către nordul orașului iar infrastructura din zonă este într-o continuă îmbunătățire, de la finalizarea lucrărilor la rețeaua de transport public pana la finalizarea unor investiții private, precum MegaMall”, a declarat Alina Verdeață, managing partner în cadrul Coldwell Banker România.

În 105 ani, ILDC a construit apartamente, centre comerciale și parcuri logistice în Israel și Polonia și deține 9 hoteluri în Israel.

Coldwell Banker România este manager și agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidențiale din Bucuresti. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1.300 de locuințe noi doar în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
estic park
apartamente
livrare