FOTO Defuncta RADET a redus prețul de vânzare al bazei de peste 1 hectar din Ilioara

FOTO Defuncta RADET a redus prețul de vânzare al bazei de peste 1 hectar din Ilioara
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 2 mai 2023

Defuncta RADET, fostul operator al sistemului centralizat de încălzire al Capitalei, intrat în faliment în 2019 și ″moștenit″ de Termoenergetica, a redus prețul de pornire la licitația de vânzare a unei baze compuse din sediu administrativ, atelier și terenuri în suprafață de peste 1 hectar, amplasată pe strada Ilioara din sectorul 3 al Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Activele scoase la vânzare sunt ″sediu administrativ D+P+3E, în suprafață construită de 1.471,15 mp + Atelier Sp+P, în suprafață construită de 1.606,34 mp, împreuna cu terenul aferent de 8,774 mp, situate în București, str. Str. Ilioara, nr. 16, Sector 3″, precum și ″Teren liber în suprafață de totală de 4.000 mp, situat în București, Str. Ilioara, nr. 16C, Sector 3″.

VIDEO&DOCUMENT România a cumpărat cu peste 300 milioane dolari celebrele drone turcești Bayraktar, devenite simbol și subiect de cântec patriotic în Ucraina CITEȘTE ȘI VIDEO&DOCUMENT România a cumpărat cu peste 300 milioane dolari celebrele drone turcești Bayraktar, devenite simbol și subiect de cântec patriotic în Ucraina

Prețul de pornire este de 3,465 milioane euro plus TVA, redus de la nivelul inițial de 3,85 milioane euro plus TVA.

Potrivit informațiilor publice ale Termoenergetica, în strada Ilioara nr. 16, în incinta fostei școli auto omonime, se află și stația de service auto și ITP a secției de întreținere și reparații transport din cadrul Direcției mecano-energetice a companiei. 

FOTO Defuncta RADET a redus prețul de vânzare al bazei de peste 1 hectar din Ilioara

viewscnt
Afla mai multe despre
faliment radet
active radet licitatie
baza radet ilioara
terenuri radet licitatie